Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Inför match med vår huvudtränare Olof Unogård

Foto: Suvad Mrkonjic, Bildbyrån

Både vi och Uppsala kommer från två raka vinster, vi mot Djurgården och BP, de mot Kalmar och Örebro, så det lär vara två lag med gott självförtroende som möts på söndag. Uppsala har precis som vi åkt på några tunga skadeavbräck på en del spelare, men som till skillnad från oss blir borta hela säsongen. De har också haft en turbulent tid där deras tränare klev av sina uppdrag för tre veckor sedan. Just nu leds laget av deras sportchef innan Samuel Fagerholm, i fjol i Umeå, tar över under juni månad.

För oss kommer det handla om att skapa en matchbild som passar oss, som är en ganska ordnad matchbild. Vi har blivit väldigt bra i våra offensiva omställningar men jag tror att en nyckel blir att undvika en alltför svängig matchbild där Uppsala ges chansen att bygga på sin nyvunna energi. Jag tror att det kan passa oss bäst om vi får anfalla ordentligt och försvara ordentligt, och sedan förstås ta kontringar när det passar och kan löna sig.

Skadeläget är för oss oförändrat. Saknas gör Izabell Afram, Sophia Redenstrand, Thea Birgerud och Tilde Johansson. Även Ella Nilsson blir utanför truppen då hon har en fot som strular. Roligt att Larkin Russell och inte minst Hanna Stokki fick göra comeback senast. 

Väl mött på Visma Arena söndag 15:00!

ANNONS