Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Inför kvällens match med huvudtränare Unogård

Foto: Michael Campanella, Bildbyrån

Nu vänder serien och det är dags att möta Norrköping igen. Vi är förstås revanschsugna efter den sura premiärförlusten och hoppas få utöka en redan lång förlustsvit för Norrköping på nio matcher. Vi kommer senast från en förlust mot Kristianstad, där vi ändå känner att vi står upp bra mot ett bra lag. Försvarsspelet fungerade bra och Kristianstad nådde bara en expected goal-siffra på 1.52 men där de var skickliga och effektiva i sina avslutsmoment och nådde ändå tre fullträffar. Vi hade behövt lite mer kraft och kvalitet när vi väl fick ställa om och där ser man den klass Kristianstad besitter. Matchen mot Norrköping kommer nog bli en helt annan, förhoppningsvis med mer bollinnehav för vår del, men där vi är förberedda på en ny tuff tajt på Värendsvallens ojämna gräsmatta. Även om Norrköping har förlorat nio matcher i rad, så har de varit med bra i alla matcher de spelat och förlorat med två bollar blott två gånger, resten med uddamålet.

Vårt truppläge är detsamma, så saknas gör Izabell Afram, Sophia Redenstrand, Tilde Johansson och Thea Birgerud. Elvira Hammarbäck från F19 är med i truppen igen och fick göra allsvensk debut senast. Norrköping har en rad duktiga offensiva spelare att se upp med, inte minst My Cato, Nicole Robertson, Wilma Leidhammar och Dilja Zomers. 

Hoppas att vi ses på Värendsvallen där vi dagen till ära har massa aktiviteter till barn i alla åldrar! 

Information för matchen: 

Datum: 19/6 
Avsparkstid: 19:00 
Entré & aktiviteter: Öppnar 17:30 (stora entrén vid Hejaregatan) 
Biljettköp: https://vaxjodff.ebiljett.nu/

ANNONS