Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Inför hemmamatchen mot BP

MATCHFAKTA
Växjö DFF - IF Brommapojkarna
Lördag 6 juli 15.00
Visma Arena
 

Olof Unogård inför hemmamatchen mot BP

Äntligen tillbaka på Visma! Även om poängutdelningen varit skral på sistone, så känner vi att prestationerna har gått åt rätt håll. Med lite bättre utdelning senast hade vi absolut kunna få med oss poäng hem till Växjö, och lyckas vi komma upp i samma nivå igen har vi goda chanser att slå BP.

BP har varit inne i en lite tyngre period, efter en bra start, men vi om några vet att det är ett bra lag som aldrig ger upp, så det gäller verkligen att vi är beredda på hårt jobb i 95 minuter. Senast tappade vi en 2-0-ledning i halvtid till förlust, med mål i 93:e minuten på hörna.

Alexandra Jonasson är fortsatt borta pga skada och även Heidi Ellingsen missar matchen, efter smällen senast mot Linköping. Det var det absolut sista som hände och det återstår att se hur allvarlig skadan är. Vi har gjort magnetröntgen i veckan och hoppas på bästa möjliga besked.

Varmt välkomna!

ANNONS