Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

ICMEDIA BLIR GRAFISK PARTNER TILL VÄXJÖ DFF

Växjö DFF skriver avtal med icmedia om grafiska produktioner till arenan.

"Tillsammans med icmedia syns nu Växjö DFF i stans storbildsskärmar inför varje hemmamatch och andra event som äger rum i och utanför arenan. Det är viktigt att synas så Växjös invånare blir mer medvetna om när vi spelar våra hemmamatcher och då är storbildsskärmarnas räckvidd optimalt för oss.", säger Växjö DFF’s VD Åsa Malmström och fortsätter:

"Vi kan nu erbjuda våra partners och sponsorer en lokal aktörs hjälp med framtagandet av reklambudskap till arenan. icmedia är specialiserade på grafisk produktion av reklambudskap och marknadsföring i storbildsskärmar liknande de som finns inne i vår arena."

"Vi är mycket stolta över att kunna säga att vi är partners med Växjö DFF. Nu kan vi precis som med andra föreningar i Arenastaden vara med och bidra till en levande och effektfull reklamupplevelse för Växjö DFF och deras supportrar!" säger delägare och VD Jacob Posse.

Vill du också ge ditt budskap liv? Tveka inte att ta kontakt med icmedia via deras hemsida: http://www.icmedia.se

 

ANNONS