Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

I huvudet på huvudtränare Unogård inför bortamötet med Vittsjö GIK

På söndag styr vi bussen mot Hässleholm och Vittsjö Idrottspark.

Matchen hemma i maj blev en väldigt bitter historia. Vi gör en bra prestation och skapar flest lägen men lyckas tyvärr inte få in bollen i mål. Bakåt bjuder vi på alldeles för många hörnor och där är Vittsjö bland de bästa i serien, och det är mycket riktigt en hörna vi åker dit på i 93:e minuten. Dessutom åkte vi på två tunga skador när Thea Birgerud blev fult tacklad i en nickduell och åkte på en ansiktsfraktur samt Tilde Johansson som bröt nyckelbenet efter att en Vittsjö-spelare landat på henne. Bägge är dock tillbaka nu men vi kommer högst troligtvis sakna Amanda Altheden, som rehabar sin fotledsskada. Nesrin är tillbaka efter att spräckt sitt ögonlock i matchen senast men dessvärre åkte Maria Møller Thomsen på en liknande skada under onsdagens träning, så där får vi avvakta och se. Oliva Matsson är tillbaka från sin avstängning.

Vi kommer senast från en förlust mot Hammarby, där vi ändå är nöjda med stora delar av spelet. Det känns som att vi tar steg mot topplagen hela tiden och förhoppningsvis kan vi sno nya poäng redan på söndag. Vi är sugna på revansch och har förberett oss väl i veckan. Vittsjö kommer senast från en seger mot ett Kalmar som utlyst ”abandon ship” och som tänker låta F19-spelare åka runt och förlora deras resterande matcher i allsvenskan. Inte värdigt landets högsta serie och tveksamt om det ens borde vara tillåtet ur elitlicens-synpunkt? Vittsjö är i ruggig målform och har gjort 17 mål sina tre senaste matcher (två innan den långa semestern). De mönstrade Polkinghorne i elvan senast och lär lägga till både Grant och Gorry, kända från Australiens VM-trupp. Vi räknar med en ny tuff fajt där vi verkligen har alla chanser att störa dem och ta poäng.

ANNONS