Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

I huvudet på huvudtränare Unogård inför bortamötet med Linköping FC

Vi kommer förstås väldigt stärkta från vändningen och segern i Uppsala i måndags. Vi tog ett jättekliv mot allsvenskt spel 2024 och kan spela lite mer avslappnat för att hitta ytterligare poäng och förhoppningsvis kunna gå om fler lag sista fyra matcherna. Härnäst väntar Linköping FC på bortaplan, som jagar ett SM-guld bakom Hammarby och Häcken. Växjö har haft historiskt svårt i Linköping, så för oss blir det viktigt att hitta ett sätt att vara maximalt jobbiga och svåra för Linköping. Pressen är på dem, att inte tappa poäng, så förhoppningsvis kan vi spela lite på det.

Vi gjorde en bra hemmamatch mot dem i 75 min, då vi har ställningen 2-2. Sedan orkade vi inte stå emot längre och LFC vann till slut med 2-4. Så kan vi få ihop en bra prestation över 95 minuter så har vi alla chanser att plocka poäng av dem.

I Linköping hände det saker i somras, då de bland annat bytte tränare – Andrée Jeglertz blev dansk förbundskapten och in kom Anders Jacobson (assisterande tränare under åren 2013-2016, som kröntes med ett SM-guld). Deras lagkapten Olga Ahtinen gick till Tottenham och de fick hem Alva Selerud från Roma. Därutöver har de värvat backarna Angela Beard och Malin Johnsen Brenn.

Truppläget hos oss är oförändrat, vilket innebär att samtliga spelare tränar fullt och är tillgängliga för uttagning. 

ANNONS