Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Huvudtränare Olof Unogård inför den allsvenska återstarten

Äntligen ska vi få spela match igen och äntligen på Visma Arena! 

Senast vi spelade seriematch var 9 juli men senast vi var på Visma var 28 maj (p.g.a. sommarens planrenovering). Vi hoppas på fin inramning och mycket folk när vi inviger slutspurten av serien och hösten. Vi har varit igång sedan 7 augusti och hunnit spela två matcher, en match i Smålandscupen och en träningsmatch mot Kristianstad. Vi har kunnat träna på bra och extra glädjande har varit att få tillbaka alla skadade spelare, så vi har kunnat träna mycket 11v11 och har en bra konkurrenssituation på samtliga positioner. Amanda Altheden trampade dock snett på onsdagens träning, så hon blir inte med i truppen samt att Olivia Mattsson är avstängd. Hammarby lär sakna någon spelare som har varit med i VM men har bland annat bronsduon Madelen Janogy och Jonna Andersson tillbaka. Det är ett väldigt starkt lag vi möter men vi är ute efter att revanschera oss efter en tuff smäll på Kanalplan i våras. Siffrorna till trots så var det många delar i den matchen vi var nöjda med och vi har tagit flera steg i vårt spel sedan dess.

Information inför matchen: 

Datum: 1/9 
Arena: Visma Arena
Avspark: 19:00
Huvudentrén & bortastå öppnar 18:00 
Afterworken öppnar från 17:00 

Det ryktas om att det kommer mycket publik så vi ber er att ta med ett glatt humör så alla kan känna trygghet och glädje under eventet! 

Varmt Välkomna! 

ANNONS