Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Hilda Gahnsby Dahl lånas ut till Elitettanklubb

Hilda Gahnsby Dahl, med Hovshaga AIF som moderklubb, kom till Växjö DFF 2016. Våren 2020 började hon att träna med A-laget och hösten 2020 skrev hon sitt första A-lagskontrakt med klubben. Den 24:e November 2021 skrev hon på ett 3-årskontrakt med klubben, som sträcker sig till och med säsongen 2024. 

Nu står det klart att unga mittfältaren lånas ut till Mallbackens IF i Elitettan.

Så här säger Sportchef Dennis Popperyd om utlåningen:

"Jag är helt övertygad om att denna utlåning blir väldigt bra för Hilda. Mallbacken är ett stabilt elitettanlag och är kända för att ta väl hand om sina spelare vilket gör mig väldigt trygg i att Hilda lånas ut dit. Jag tror även att detta kommer gynna hennes utveckling i stort och det är också huvudsyftet med denna lösning."

Lånet sträcker sig fram till sista matchen på vårsäsongen den 8 Juli med möjlighet till förlängning. På frågan hur det känns att ha skrivit på för en utlåning till Mallbacken fram till sommaren är Hilda positiv. 

- "Det känns roligt och spännande att bli utlånad till Mallbacken. Jag ser fram emot att komma på plats och börja träna med laget."

Vad ser du som positivt för dig med en utlåning?

- "Utlåningen ökar chansen till mer speltid, vilket jag ser positivt på för min egna utveckling. Jag tror att det kan bli bra i Mallbacken." 

Växjö DFF önskar Hilda stort lycka till i Mallbacken och ser fram emot att följa hennes fortsatta utveckling. 

Foto: Laszlo Illes, iMagineStudio AB (https://imaginestudio.smugmug.com/

ANNONS