Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Här är ledarstaben för Akademi-F17 2024!

Det är dags att presentera årets ledarstab för vårt akademilag F17! 

I huvudtränarrollen hittar vi ett välbekant ansikte, Kalle Persson. Kalle, 25 år med hemort i Borlänge, har de senaste två åren varit assisterade tränare för vårt F17 där han, nu när han påbörjat sitt tredje år i klubben flyttas, upp som huvudtränare. 

Kalle Persson om nya rollen: 

- Jag ser jätte mycket fram emot säsongen och att ta steg i min egen utveckling som tränare men också att utveckla våra spelare till att bli så bra fotbollsspelare och människor som möjligt. Jag tror på ett väldigt roligt och givande år tillsammans med spelarna och klubben, säger Kalle Persson. 

I assisterande rollen gör vi oss bekant med ett nytt ansikte, nämligen 21-åriga Liam Marmstål Hultlid med hemort i Sköndal, Stockholm. Såhär säger Liam Marmstål Hultlid om nya uppdraget: 

- Jag är väldigt glad och tacksam över möjligheten att starta igång sin egen karriär inom fotbollen hos Växjö DFF. Ser väldigt mycket fram emot att utvecklas som människa och som ledare, men framförallt ett mycket spännande och roligt år med ett härligt gäng och att se vår utveckling som grupp ta sig ann.

Ledarstaben kompletteras sedan med Philip Wickgren, 22 år med hemort i Bålsta. Philip Wickgren kliver in i rollen som målvaktstränare. 

- Jag flyttade till Växjö under sommaren 2022 för att börja studera på Linneuniversitet och programmet Coaching och Sport Management. I slutet av hösten 2023 fick jag förfrågan om att bli målvaktstränare för Växjö DFF F17 akademi. Det kändes som en möjlighet för mig att utvecklas inom mitt ledarskap och få jobba inom en elitförening, säger Philip Wickgren och fortsätter: 

 - Jag har stora förhoppningar på den här säsongen, vi har en trupp med mycket kvalité och stor potential. Det ska bli kul att få se våra spelare ta nya kliv i sina fotbollskarriärer. Jag tror att vi i ledarstaben tillsammans med spelarna kommer ha ett år med mycket hårt jobb men framförallt mycket glädje. 

Gemensamt för Kalle, Liam och Philip är att samtliga studerar redan ovan nämnda Coaching & Sport Management - programmet - något klubben ser som fördelaktigt. 

Vi har haft en stor rotation på spelare i F17 till denna säsong men också på ledarstaben. Karl ”Kalle” Persson, vår assisterande tränare från 2023 flyttas upp ett steg och tar över huvudtränaruppdraget. Kalle har utvecklats på ett väldigt bra sätt här under två säsonger och kommer passa in perfekt i vår framtida satsning här i akademin, säger sportchef Dennis Popperyd och fortsätter: 

- Vi har också varit ute och scoutat tränare på Coaching och Sports Management programmet på Linnéuniversitetet, där har vi kompletterat ledarstaben med Liam Hultid som assisterande tränare och Philip Wickgren som målvaktstränare. Liam kommer in med en mer analytisk roll och kommer hjälpa till på ett bra sätt där. Philip kommer även han in här nu med mycket energi och kommer utveckla våra målvakter i F17 på ett nytt och spännande sätt.

Varmt välkomna och lycka till under säsongen 2024! 

ANNONS