Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Hanna Stokki förlänger med Växjö DFF

Växjö DFF skriver nytt kontrakt med Hanna Stokki som sträcker sig över säsongen 2023. 

"Kul att vi har förlängt med Hanna och att hon vill fortsätta hos oss under nästa säsong. Hanna är ett rejält energiknippe som oavsett start eller bänk alltid ger sitt yttersta, vilket också syns på planen med hennes riviga spelstil. Det ska bli kul att se hur hon utvecklas under vår nästa säsong i OBOS Damallsvenskan", säger Dennis Popperyd om förlängningen. 

 20-åriga Hanna Stokki anslöt till Växjö DFF inför säsongen 2022 och spelade dessförinnan i Djurgårdens IF sedan 2018. Under sin första säsong i Växjö DFF (2022) har hon spelat 21 seriematcher av totalt 26, där hon startade i 16 av dessa. Växjö DFF-forwarden hittade nätet sammanlagt 11 gånger under året i tävlingssammanhang, varav två av målen gjordes i Svenska Cupen matcher där hon spelade två av två Svenska Cupen matcher. 

Hanna Stokki, som har sin modersklubb i Lidingö FK, spelade senast i OBOS Damallsvenskan 2021, där hon spelade 11 matcher med Djurgårdens IF. Dessutom har hon representerat Sverige i fyra U17-landskamper. 

"Det känns så himla roligt att förlänga ett år till med VÄxjö DFF och att få möjligheten att fortsätta vara med på denna resan som vi startade i år. Jag är otroligt stolt och tacksam att få fortsatt förtroende från klubben. Det blir som en bekräftelse att de uppskattar det jag gjort under året och jag trivs väldigt bra i Växjö så det är kul att få förlänga. Det känns som vi verkligen har något stort på gång med allt från spelartruppen, ledarstaben, hela organisationen och alla förutsättningar vi har så det var en självklarhet att förlänga när erbjudandet kom", säger Hanna Stokki om sin förlängning och fortsätter: 

"Jag tycker att vi som lag har gjort en helt fantastisk säsong som avslutades med att gå obesegrade och vinna Elitettan. Vi har haft en enorm utveckling under året och att få spela damallsvenskan nästa år känns så roligt. För min egen del är jag nöjd, framförallt med vårsäsongen där jag gjorde många poäng vilket alltid är skönt för självförtroendet. Jag känner att jag har utvecklats, fått spela mycket och varit med på resan tillbaka till allsvenskan vilket var ett av målen jag hade när jag skrev på här!". 

Vad förväntar du dig av nästa säsong? 

- "Att vi visar att vi hör hemma i damallsvenskan! Jag hoppas kunna komma tillbaka starkare från min fotskada som jag tyvärr fick nu i slutet av säsongen. Sedan hoppas jag såklart på att få spela så mycket som möjligt och hjälpa laget med så många poäng som möjligt men även med hårt arbete och offrande för att laget ska vinna matcher." - Hanna Stokki 

Växjö DFF ser fram emot nästa år med dig Hanna! 

ANNONS