Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Förlängt partnerskap med huvudpartnern Play´n GO

Vi på Växjö DFF är väldigt glada över att kunna presentera att vi förlängt avtalet med vår huvudsponsor Play´n GO! 🎉

Sedan 2022 har Play´n GO visat att de menar allvar med sitt engagemang hos oss och det är med stor tacksamhet och ödmjukhet vi har tagit emot beskedet om en förlängning av partnerskapet. Tillsammans skapar vi bättre förutsättningar för damfotbollen i Växjö och tack vare Play´n GO kan vi prestera bra fotboll. 


- Play'n GO är stolta sponsorer av Växjö DFF, att vi förstärker vårt partnerskap betyder att vi delar visionen att skapa bästa förutsättningar för tjejer och kvinnor som vill spela fotboll men också bidra till mer underhållning för alla fotbolls fans i Växjö, säger Martin Hökeroth, Client Experience Lead, Play´n GO.

Åsa Malmström, VD och partneransvarig, om förlängningen:

- Vi är mycket glada att ha fortsatt stöd av Play'n GO som är en viktig sponsor som ger oss förutsättningar och delar vårt mål att etablera oss i Sveriges högsta serie och att alltid ta nya steg, både i den sportsliga och organisatoriska verksamheten.

Stort tack för ert stöd, vi ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda.

#FramåtTillsammans 💙🖤

ANNONS