Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Fördjupat partnerskap med Vidagruppen

Det är med stor tacksamhet & ödmjukhet vi har mottagit beskedet om ett fördjupat partnerskap med Vidagruppen. 

Tre miljoner till Växjö DFF 

Sponsring är viktigt för Vida och är ett av sätten de ger tillbaka till platserna de verkar på. Varje år sponsrar Vida cirka 100 föreningar med fokus på barn- och ungdomsidrott på landsbygden. Utöver deras barn- och ungdomssponsring sponsrar Vida årligen ett fåtal elitlag.

Vida har varit partner till Växjö DFF sedan 2017. Från och med nästa år utökas det samarbetet och under tre år framöver sponsrar Vida VDFF med ytterligare en miljon årligen.

"Vi vill med detta extra engagemang belysa vikten av en jämställd sponsring. Idag fördelas sponsringspengar till idrotten 80/20 till männens fördel. Det är något vi vill belysa men även aktivt vara en del av en förändring", säger Måns Johansson, koncernchef Vida AB.

Växjö DFF har förutom ett lag i Damallsvenskan en stor barn- och ungdomsverksamhet med över 300 aktiva flickor.

"I ett samhälle är det viktigt med förebilder, både manliga och kvinnliga. De manliga har länge fått en väldigt stor plats men för att motivera flickor är det också viktigt att vi ger förutsättningar för kvinnliga idrottare. Det är med stor entusiasm jag skall följa VDFF när de nästa säsong skall försvara sin plats i Damallsvenskan", avslutar Måns Johansson.

Catarina Mård Löwenadler, ordförande Växjö DFF, om det utökade partnerskapet med Vida:

"Att ett av Kronobergs största bolag går in och bidrar på detta sätt är helt fantastiskt. Det ger oss förutsättningar att prestera bra fotboll. Vi ser ett ökat intresse för att vara med och sponsra vår verksamhet och vi välkomnar alla som vill vara med på vår resa, både för att lyfta kvinnliga idrottare men också för att vi i Växjö skall ha ett elitlag att vara stolta över." 

För ytterligare frågor:
Måns Johansson, koncernchef Vida AB, 070-535 88 25
Catarina Mård Löwenadler, ordförande VDFF, 073-349 00 63

Nu kör vi så det ryker - #FramåtTillsammans 

ANNONS