För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

DET HÄR ÄR

NYHETER

FC Rosengård numret större

Rose gör sitt första allsvenska mål.

Det var klasskillnad i söndagens bortamöte, där FC Rosengård vinner stort med 7-1 (4-0) på Malmö IP.

FC Rosengård startar i hög fart och är effektiva i sina avslut, samtidigt som de bjuder på flera fina individuella prestationer. Vi skapar också målchanser framåt, men spelar samtidigt riktigt slarvigt försvarsspel och bjuder tidigt Rosengård på ett par mål. Efter 8 min står det 2-0 på tavlan trots att matchbilden är relativt jämn. Vi spelar upp oss och har ytterligare ett par målchanser, men perioden avslutas istället med två mål av Rosengård. Båda kommer på omställningar, där vi skulle kunna agerat tuffare i närkamperna.

Andra startar sedan med ytterligare en bjudning fram till 5-0. Även 6-0 är för enkelt och nu är det halvtimmen kvar. Vi genomför flera byten och i 79:e minuten klipper Rose in 6-1 på ett långskott, efter snyggt samarbete med Stokki. Med fem minuter kvar kommer även 7-1, en delikatess från #9 Emilia Larsson, som sätter bollen rakt upp i krysset. Utklassning och vi lyfter på hatten till Rosengård som gör det riktigt bra.

Bland få ljuspunkter i VDFF idag hittar vi Rose första allsvenska mål, att Elin blev utnämnd till bortalagets lirare och att Thea Öhman gör ett piggt inhopp de sista 20 min. Vi lägger denna matchen bakom oss och fokuserar nu på Piteå hemma nästa söndag. Välkomna då!