Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Evelyn Ijeh går till Mexikanska mästarna!

Växjö DFF säljer Evelyn Ijeh. Den målsprutande forwarden säljs till Tigres UANL i Liga MX. 

Växjö DFF säljer nu den 21-åriga anfallaren Evelyn Ijeh till Tigres UANL i mexikanska Liga MX. Försäljningen blir den dyraste i Växjö DFFs historia. 

Dennis Popperyd, Sportchef om försäljningen: 

"Evelyn Ijeh har gjort en fantastisk resa sedan hon anslöt till oss i fjol. Att hon levererade på ett sådant sätt i Elitettan och sedan fortsätter göra detsamma på en betydligt högre nivå är otroligt imponerande. Det är väldigt fint att en sån här spelare men också människa får ta ett sånt här steg i sin karriär."

Denna säsong i Damallsvenskan har anfallaren öst in mål för Växjö DFF som just nu ligger på en åttondeplats i tabellen. Evelyn Ijeh har gjort hela tio mål på sjutton matcher. 

"Evelyn har betytt mycket för oss under hela sin sejour här och vi är mycket glada och stolta över utvecklingen hon har haft hos oss. Det är därför vi nu också slår ett transferrekord i klubbens historia", säger Dennis Popperyd, Sportchef.

Evelyn Ijeh om att lämna Växjö DFF:

"Jag vill tacka Växjö DFF för dessa 1.5 åren som jag har spenderat här. Jag vill även tacka föreningen, tränare och människorna runt omkring. Till sist vill jag tacka mina lagkamrater för alla roliga minnen vi har skapat och kommer sakna den glädjen vi har haft och spridit tillsammans, jag hoppas vi ses i framtiden och önskar er alla lycka i serien och genom karriären."

Vi önskar Evelyn Ijeh stort lycka till!

ANNONS