Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Elvira Hammarbäck flyttas upp från F19 till A-truppen

Foto: Stina Holm

I februari 2022 skrev Elvira Hammarbäck på sitt första kontrakt med Växjö DFF, där hon fortsatte tillhöra klubbens F19-lag med minst en träning i veckan med A-truppen.

Elvira Hammarbäck är fostrad i Växjö BK och kom till Växjö DFF 2018. "Det är otroligt kul att se potential i tjejer som är fostrade i Växjö kommun, det är ett bevis på att det är en stark idrottsstad. Elvira har fått en gedigen och fin fotbollsutbildning i Växjö BK och vi vill utveckla bra relationer till föreningarna runt omkring eftersom vi tror att vi tillsammans kan skapa sociala sammanhang för alla tjejer att spela fotboll i Växjö, med en möjlighet att satsa mot eliten för dem som vill", Laura Solterbeck, klubbchef. 

Redan i början av säsongen 2023 blev träningarna med A-laget mer konsekventa och i somras gjorde Växjö-tjejen sin Allsvenska debut.

- Det blev ju inga mål bakåt, så jag är nöjd med min insats, säger Hammarbäck, skrattar och fortsätter: 

- Det var väldigt kul och ett mål jag haft ända sen jag var liten. Så det är väldigt kul att veta att de har förtroende för mig. 

Sedan debuten har hon varit med i trupputtagningar flertalet gånger och nu är alltså klubben och Elvira överens om att hon ska tillhöra A-truppen fullt ut. 

Dennis Popperyd, sportchef, om uppflyttningen: 

- Elvira Hammarbäck har under de två åren jag varit i föreningen tagit de nödvändiga kliv i utvecklingen för att nu på riktigt vara med och konkurrera om speltid i vår A-trupp. Elvira har med både med- och motgångar utvecklats i sin takt och har en stor potential som vi ser fram emot att se på en högre nivå oftare. Med sin snabbhet kommer hon inte vara lätt att vinna över i löpduellerna!

Växjö DFF säger återigen stort grattis och ser fram emot att fortsätta din utveckling Elvira! 

ANNONS