Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Elin Karlsson tar paus från fotbollen på obestämd tid

Foto: Laszlo Illes, ImagineStudio AB

Elin Karlsson har valt att ta en paus från fotbollen på obestämd tid, och har därför brutit sitt kontrakt med Växjö DFF. 

Det viktigaste i det här läget är att värna om Elins hälsa och då är fotbollen sekundär. Tidigare i år gick Elin ut med att effekterna av Covid-19 och en utmattning har legat bakom frånvaron på fotbollsplan. 

"Jag har efter mycket funderande bestämt mig för att jag behöver fokusera på mig själv och släppa den stress och press som det innebär att splea fotboll på elitnivå. För att prestera krävs det att man kan träna en viss mängd och lägga ner väldigt mycket tid och energi. Just nu varken kan eller har jag den orken och då kan jag inte göra mig själv rättvisa på plan. Med det sagt så mår jag mycket bättre nu än på länge men jag tror att det är viktigt att prata om att alla går igenom jobbiga perioder. För min del har det varit Corona och utmattningssyndrom men oavsett vad man går igenom så behöver man stöttning. Att tillhöra ett lag har därför varit guld värd, men även hitta andra som kan hjälpa dig var betydande för mig.", säger Elin Karlsson om sitt beslut att pausa fotbollskarriären och fortsätter: 

"Det är såklart väldigt trpkigt att inte tillhöra Växjö nästa år. Jag kommer framförallt sakna alla i klubben och mina fina lagkamrater. Att tillhöra ett lag är bland det bästa som finns och det är nog det jag kommer att sakna som mest. Men jag kommer vara på så många matcher jag bara kan och stötta från läktaren. Jag vill rikta ett stort tack för alla år och minnen. Växjö kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Och som sagt hoppas jag att jag kanske i framtiden kan ta på mig Växjö DFF-kläderna igen." 

Dennis Popperyd med hela organisationen: 

"Det är otroligt tufft att vara i den situationen som Elin varit och är i, hon har visat en fantastisk professionell sida medans hon har gått igenom en jobbig period som denna. Det visar hur stark Elin är inom denna klubb och hur hon tagit sig igenom detta år till att faktiskt ha återgått till träning vilket vi är glada för att hon gjort och vilket vi hoppas är ett steg på resan tillbaka. Vi kommer sakna Elin i Växjö DFF och vi vill tacka henne för allt hon gjort både på planen som en stor kulturbärare hon är till också på sidan av planen där hon är en oerhört varm människa." 

Hela laget och klubben stöttar Elins beslut. Vi vill rikta ett stort, stort tack för nu och hoppas att se dig på fotbollsplan snart igen! 

På återseende Elin 💙🖤 

ANNONS