Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Nätverksträff med Therese Lundstedt

Inbjudan riktar sig till dig som är partner eller dig som är nyfiken på vår verksamhet och går i tankar om att bli vår partner! 

Nätverksträff - Tillsammans med Växjö DFF

 Vi kommer att ha fyra träffar under hösten, med start den 23 augusti, där ni kommer att få träffa och lyssna till några i vår styrelse. Upplägget är lunchträffar, äta måste man ändå! Samtidigt som vi håller i en föreläsning med ett tydligt fokus mot affärsnytta. Naturligtvis kommer vi också ta tillfälle i akt att berätta vad som händer, våra planer och vad som är aktuellt under vårt klubbmärke. Vi börjar i nästa vecka med Therese Lundstedt.

 Hur håller man sig relevant i en föränderlig värld?

Therese Lundstedt, idag VD för Växjöbolaget Colix har en lång erfarenhet som både VD och styrelseledamot i branscher såsom bygg, IT, energi och finans. Hon har i många företag drivit förändring kopplat till modernisering, digitalisering, kundfokusering, turnarounds och tillväxtcase. Hon är övertygad om att bara man får medarbetarna med sig på tåget och varje dag jobbar med att kunden alltid ska göra den bästa affären så kan man växa som bolag och hela tiden vara relevant istället för att bli en fet katt som tjänar pengar på missnöjda kunder. Lundstedt kommer att dela med sig av konkreta exempel när det kommer till ledarskap, kommunikation, kundbearbetning och bolagsbyggande. Hon har bland annat blivit utsedd till Framtidens kvinnliga ledare och är en av Näringslivets superkommunikatörer.

Datum:              Tisdagen den 23 augusti

Tid:                      Kl 12.00 – 13.30

Plats:                  Östergatans Restaurang, Visma Arena

Anmälan via mail till patrik.adaktusson@vaxjodff.se senast fredag den 19/8.

Växjö DFF bjuder befintliga partners på lunchen. 

För dig som är nyfiken på vår verksamhet och på ett samarbete med oss finns två alternativ: 
- du skriver i anmälan att du köper dagens lunch via Östergatan på plats (där ingår tyvärr ingen läsk / fika) 
- du skriver i anmälan till Patrik Adaktusson att du vill ha lunch genom oss (kostnad för detta är 185 kr) 

OBS! Oavsett vilket du väljer är det viktigt att du anmäler din närvaro till Patrik Adaktusson. 

Övriga träffar i höst – Tillsammans med Växjö DFF.

Boka redan nu in nedanstående träffar i kalendern. Anmälan till dem är öppna och maila mig för att säkra din plats.

  • Den 20 september får vi höra Santhe Dahl om sina 45 år med Vida-koncernen.
  • Den 18 oktober lyssnar vi till Catarina Mårdh Löwenadler som kommer prata om värdebaserat ledarskap, att gå från vision till affärsplan samt sina erfarenheter runt internationell expansion.Catarina har samlat erfarenheter från bland annat IKEA, OSSUR och Ottobock.
  • Den 22 november kommer Eleonor Cserpes från Head Consulting och Anna Sjödahl från Inpeople som berättar om hur du hittar personal som inte finns.

ANNONS