Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Den 22/11 bjuder Växjö DFF in till nätverksträff med Catarina Mård Löwenadler

Nu har vi kommit till den sista nätverksträffen för året och turen kommit till Catarina Mård Löwenadler & Olof Unogård.

Inbjudan riktar sig till dig som är partner eller dig som är nyfiken på vår verksamhet och går i tankar om att bli vår partner! 

Värdebaserat ledarskap  – Hur en tydlig Vision, värderingar och syfte, kopplat till affärsplan kan få företag och människor att växa.  

I en värld med snabba förändringar och transformationer blir ett värdebaserat och ”interdependent” ledarskap en nyckelfaktor. Catarina Mård Löwenadler kommer dela med sig av sin mångåriga erfarenhet av att leda globala bolag i förändring och stark tillväxt med bibehållen entreprenörsanda med hjälp av värdebaserat ledarskap.  Ni kommer att få ta del av exempel från Catarinas tid som VD och Vice VD samt styrelseuppdrag i Europa, Asien och Amerika för bla IKEA, OttoBock, OSSUR, UNYQ och Dignitana. Catarina föreläser även på Linneuniversitetet  om bla Valuebased and inclusive leadership, samt medverkar i ledarskapspodden.

Vägen till OBOS Damallsvenskan 2023

Olof Unogård tar med oss bakom kulisserna och berättar om framgångsfaktorerna som möjliggjort avancemanget till finrummet i svensk damfotboll. 

Datum:              Tisdagen den 22 november

Tid:                     Kl 12.00 – 13.30

Plats:                  Östergatans Restaurang, Visma Arena

Anmälan via mail till patrik.adaktusson@vaxjodff.se senast fredag 18/11.

Boka redan in nedanstående nästa års nätverksträffar – Tillsammans med Växjö DFF.

Alla datum till nästa års nätverksträffar ar redan nu spikade. Boka redan nu in följande datum: 14 februari, 28 mars, 9 maj, 29 augusti, 3 oktober samt 14 november. Vi kommer återkomma med innehållet till respektive träff i början av 2023.

Nätverkspartner till årets sista nätverksträff är Smålands Skafferi. 

Smålands Skafferi har sedan starten 2015 fokuserat på att sälja närproducerade livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurangbranschen & företag. Deär idag 10 personer som tillsammans gör allt för att få ut lokal mat på marknaden. Oskar Jonsson är en ny partner till Växjö DFF och har ett fantastiskt erbjudande till alla Er med den perfekta julgåvan till era anställda där Smålands Skafferi har samlat det bästa från vår närhet. Lokal mat, småskaligt producerad och tillverkat med kärlek. Den bästa och kanske mest uppskattade julgåva du kan ge till kunder, vänner, leverantörer. Fram till den 10 december har de 20 % på julgåvorna. Följ länken för att ta del av erbjudandet, https://smalandsskafferi.se/julgava/

Varmt välkomna!

ANNONS