Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Craft och Växjö DFF förlänger avtalet med fyra år

Craft och Växjö DFF är överens om att förlänga samarbetet i ytterligare fyra år. 

"Det känns superhärligt att fortsätta samarbetet med Craft. I samband med anställning i föreningen (sommaren 2021) tog jag över kontakten med Lukas på Craft och redan i vårt första möte fick jag en professionell och härlig känsla som hållt i sedan dess. Vi är väldigt nöjda med både samarbetet och produkterna till våra spelare, ledare och personal. Dessutom ökar Craft sina insatser mot oss vilket ger oss ännu bättre förutsättningar för framtiden.", säger Laura Solterbeck, klubbchef. 

Sportvarumärket Craft och Växjö DFF inledde sitt samarbete 2018 när klubben på bara några år hade gått från divison 1 till Damallsvenskan. Craft har varit med på de fyra åren i finrummet, nedgraderingen till Elitettan och nu siktar klubben på att tillsammans med Craft etablera sig i högsta serien igen och fortsätta utveckla barn- och ungdom samt Akademiverksamheten. 

"Det känns väldigt bra för oss på Craft att fortsätta bygga vidare på det samarbete som vi haft tillsammans med Växjö DFF sedan 2018. Det är fantastiskt roligt att vara partner till en förening som fokuserar på dam och flickfotboll och det ska såklart bli extra kul att följa representationslagets återkomst till Allsvenskan kommande säsong", säger Lukas Rydén, Säljare Teamwear på Craft.

Det nytecknade avtalet mellan Craft och Växjö DFF innebär att Craft fortsätter att leverera matchställ, träningsplagg och klubbkläder till samtliga lag i föreningen.

Samarbetet är på fyra år och sträcker sig över säsongen 2026.

Nu kör vi så det ryker - #FramåtTillsammans #craftsportswear

ANNONS