Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Assisterande tränaren Matilda Bergstrand skriver på för ytterligare ett år

Växjö DFF förlänger avtalet med Matilda Bergstrand ytterligare ett år, vilket blir den assisterande tränarens tredje år för klubben. 

Sportchefen, Dennis Popperyd, om förlängningen:
-  Jag är såklart jätteglad att vi förlänger med Matilda. Det är en väldigt skicklig tränare som tagit steg och fortsätter att ta steg i sin utveckling. Hon är enormt omtyckt i samarbetet med spelarna och ledarstaben och är en vass instruktör på planen!

Rottnefostrade Matilda Bergstrand kommer fortsättningsvis vara en av våra instruktörer för NIU-verksamheten i vårat samarbete med Växjö Fria Gymnasium där hon under sina senaste två år gjort ett fantastiskt arbete, precis som med A-laget. Kopplingen och relationen till Rottne IF har hon underhållt under året vilket vi i Växjö DFF är väldigt tacksamma och glada över eftersom det matchar våra värderingar och den relationen vi vill bygga med fotbollsföreningar i Växjö med omnejd. 

"Det känns fantastiskt kul! Det är en förening som jag trivs väldigt bra i och som jag tror enormt mycket på, därför känns det väldigt inspirerande att fortsätta den här resan ett år till med klubben!", säger Matilda Bergstrand 

Hur känns det att ha förlängt ditt kontrakt och vad fick dig till att göra det? 

-  Som jag sa tidigare så är det en förening jag tror väldigt mycket på, Växjö DFF har en tydlig vision som inspirerar mig. Sen är det klart att få jobba i det ledarteam vi har på plats är otroligt motiverande då vi jobbar väldigt bra ihop och utmanar varandra varje dag. Att vi sedan har väldigt roligt ihop är ett stort plus i kanten. Sedan har vi en trupp av väldigt fina människor och fotbollsspelare som gör att varje arbetsdag blir både väldigt rolig och utmanande vilket jag tycker är den perfekta kombinationen.

Vad ser du fram emot kommande säsong? 

- Jag ser fram emot att visa vad vårt nästa steg är. Växjö DFF som klubb och Växjö DFF som fotbollslag har mycket kvar att ge och jag ser fram emot att visa det redan nästa år.

Växjö DFF är glada över att ha med dig även fortsättningsvis Matilda! 

ANNONS