Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Anslut dig till Sponsorhuset, ange oss som din förening och få en gratis biobiljett!

Du har väl inte missat att Växjö DFF är anslutna till Sponsorhuset som bjuder alla våra medlemmar på bio!

Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras Bonusstege så får du en biobiljett och du stödjer Växjö DFF med 50 kr!
Via Sponsorhuset så kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Växjö DFF.

Börja använda Sponsorhuset här och hämta din biobiljett:
https://www.sponsorhuset.se/vaxjodff/intro

 

Se hit lokala företagare! 

Nu kan även alla våra lokala företagare och sponsorer göra sina inköp och hotellbokningar via Sponsorhuset och samtidigt stötta Växjö DFF. Här går hela ersättningen till Växjö DFF och inget blir så klart dyrare för det företag som handlar. Vi har även samarbete med dom stora drivmedelsbolagen vilket innebär att man kan stötta er samtidigt som man tankar företagsbilen. Se till att tipsa alla företag att registrera sig via länken nedanför. 

Läs mer här:
https://www.sponsorhuset.se/vaxjodff/landing/foretag

 

Dessutom finns det säkert många i Växjö DFF som spelar på Svenska Spel. Går man till Svenska Spel via Sponsorhuset så går upp till 2,5% av spelat belopp direkt till Växjö DFF. Det enda man behöver göra är att alltid gå via Sponsorhuset. Enklast är att spela via Sponsorhuset-Appen.

Spela via denna länk: https://www.sponsorhuset.se/vaxjodff/butik/svenskaspel

Upplever du att du har tendenser till er spelberoende vill vi meddela dig att det finns stöttning och hjälp att få via följande länk: https://stodlinjen.se/ 

 

Shoppa lugnt! 

ANNONS